Womordemohopy's Box - American Squirm

Vad ska man hitta på?

Posted Dec. 19, 2017, 11:18 a.m. By womordemohopy Tags: Semester

Ibland så är det lite svårt att veta vad man ska göra och vad man ska hitta på, man kanske vill göra något men manet inte vad exakt det är som man vill göra. Det kan var sånt som man inte har tänkt på, man mår ju bra av att göra roliga saker och om man ska ha semester i Stockholm så finns det massor med roligt att göra i stockholm. Man kan hitta på i princip allting, det som är bra att det är en storstad så allt finns men det är en ganska liten storstad så det underlättar en hel del och gör att det blir lättare att ta sig runt och orka göra flera saker.

Bra plats att ha semester på

Ja det är en bra stad att ha semester på och det finns så mycket som man kan göra och som man kan hitta på. För alla åldrar det passar lika bra för ungdomar som för äldre eller barnfamiljer. Ja det finns något för alla och det är ju kul att det finns något som alla tycker om och att man kan hitta på lite av varje. Det är så vackert också och det underlättar ju. Bara att gå omkring och strosa och gå i affärer är väldigt mysigt och något som man kan hitta på. Ja det är ju toppen när det finns mycket att göra på en och samma plats .Då är det lätt att ta sig runt och man kan hitta på lie allt möjligt beroende på med vilka som man åker och se efter om det finns saker som man vill göra och hitta på. 
Ja det är ju så kul när man kan göra det och att man kan hitta på olika saker, men allt är kul och det är vackert runt omkring. Ja det är bra det.